1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. "Keşke daha uzun konuşsaydım"
Keşke daha uzun konuşsaydım

"Keşke daha uzun konuşsaydım"

Van’ın Çaldıran teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit Ferdullah Kaygusuz’un baba evinden ağıtlar yükseldi.

A+A-

Van’ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK’lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcının infilak etmesiyle şehit düşen 6 askerden biri olan Samsun Ayvacık doğumlu Sözleşmeli Er Ferdullah Kaygusuz’un (24) acı haberi baba evini matem havasına soktu. Şehidin evine Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eren Yüksel, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ünal ve beraberindekiler giderek aileye taziye dileklerinde bulundu.

"KEŞKE DAHA UZUN KONUŞSAYDIM"
Terice Mahallesi’ndeki baba evinde taziyeleri kabul eden şehit babası Avni Kaygusuz (58), "En son önceki gün konuştuk. Orada bir ev tuttuğunu söyledi. Eşya alacağım, bir sıkıntım yok, dedi. Haziranın 28’inde geleceğini söyledi" dedi. Şehit annesi Hatun Kaygusuz (57) da feryatlarıyla yürekleri dağlarken şehit olan oğlu ile en son şehit düştüğü gün konuştuğunu söyleyerek, "En son bugün öğlen arası konuştuk. Keşke daha uzun konuşsaydım. Bana telefonda konuşurken işlerim var, dedi. Çok işi varmış kurtların içine düştü yavrum. O hep bize peşimden ağlamayın, derdi" diyerek ağıtlarda bulundu.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK!..
Şehit annesi Hatun Kaygusuz’un "Benim oğlum kuzuydu. Gitti kurtların içinde kaldı. Çok şehit verdik çok yandık bittik yavrum" ağıtları yürekleri dağladı. Şehit’in 6 aylık eşi Mafiye Kaygusuz(23) da "Şehit olduğu gün öğle saatlerinde telefonla görüştük ve 28 Haziran tarihinde gelecekti. Eşimle birlikte görev yeri olan Van’a gidip oraya yerleşecektik" şeklinde konuştu. Şehidin cenazesinin bugün Ayvacık merkezde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Terice Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.