1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kestirmeden Eve Gitmek İstedi, 7 Kişi Yaralandı
Kestirmeden Eve Gitmek İstedi, 7 Kişi Yaralandı

Kestirmeden Eve Gitmek İstedi, 7 Kişi Yaralandı

Ataşehir’de, sökülen bariyerden otobana girmek isteyen sürücünün neden olduğu kazada 7 kişi yaralandı. Otomobil içerisine sıkışan 2 kadın, itfaiye eki...

A+A-

Ataşehir’de, sökülen bariyerden otobana girmek isteyen sürücünün neden olduğu kazada 7 kişi yaralandı. Otomobil içerisine sıkışan 2 kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazayı yara almadan atlatan 2 yaşındaki çocuğu emniyet amiri sakinleştirdi.

Kaza, TEM bağlantı yolu Esatpaşa mevkiinde meydana geldi. Yol kenarındaki ağaçlandırma çalışmalarını yürütebilmek için çelik bariyerin bir bölümünün sökülmesini fırsat bilen kural tanımaz sürücüler, kestirmeden eve ulaşmak için burayı yol yaptı. 34 NTA 48 plakalı otomobili ile Ankara istikametine seyir halinde bulunan Nebahat Taş isimli sürücü de neden olduğu tehlikeye aldırmadan aynı boşluktan Esatpaşa Mahallesi’ne giriş yaparak yolu kısaltmak istedi. Bariyerin söküldüğü yerdeki toprak zeminden birkaç metre ilerleyen Taş, aynı yerden bağlantı yoluna katılmak isteyen diğer otomobiller ile karşılaşınca otomobili ile geri geri çıkarak diğer kural tanımaz sürücülere yol vermek istedi. Bu sırada sağ şeritten Ankara istikametine seyir halinde bulunan Emre Ustaosmanoğlu yönetimindeki 06 BY 2646 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan Nebahat Taş'ın kullandığı araca hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki otomobil de savrularak bariyerlere çarptıktan sonra durabildi.

Kazada yaralanan Emre Ustaosmanoğlu, oğlu Abdullah Ustaosmanoğlu (3), Behiye Or ile kazaya neden olan otomobildeki Nebahat Taş ve Aynur Uzun vatandaşlar tarafından kurtarılarak ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Nurdan Ustaosmanoğlu ve Nida Korkmaz Alibaşoğlu da hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkıştı. Annesinin kucağında buluna 2 yaşındaki Melih Alibaşoğlu ise kazayı yara almadan atlattı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Ustaosmanoğlu ve Alibaşoğlu’un sıkıştıkları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiler. Bu sırada yaralı annesini görerek sürekli ağlayan Melih Alibaşoğlu, sivil giyimli emniyet yetkilisi tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Anne Alibaşoğlu’nun kurtarılmasıyla birlikte emniyet yetkilisi de küçük çocuğu sağlık görevlilerine teslim etti.

Kazayı gören vatandaşlar, bayan sürücünün kullandığı otomobilin bağlantı yolunda seyir halindeyken sökülen bariyer nedeniyle oluşan boşluktan içeriye girmeye çalıştığını, ancak aynı boşluktan bağlantı yoluna katılmak isteyen otomobillere yol vermek için geri manevra yapınca kazaya neden olduğunu söyledi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından tekrar normale döndü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.