1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Keyder 10. Yıl Futbol Turnuvası Sona Erdi
Keyder 10. Yıl Futbol Turnuvası Sona Erdi

Keyder 10. Yıl Futbol Turnuvası Sona Erdi

Karadeniz Eğitim Derneği'nin (KEYDER) kuruluşunun 10. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi.

A+A-

Karadeniz Eğitim Derneği'nin (KEYDER) kuruluşunun 10. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha turnuvası sona erdi. 13 Mayıs’ta başlayan ve bir aya yakın süren turnuva, yapılan kapanış gösterileri ve final maçı ile sona erdi. Zorlu turnuvada birincilik kupasını Arif Köroğlu takımı kazandı.

Şehit Ahmet Altunoğlu 100. Yıl Lisesi halı sahasında 16 takımın katılımıyla gerçekleşen turnuva, zorlu mücadelelere sahne oldu. Öğretmen ve öğrencilerin katılımlarıyla şenlik haline gelen maçlarda enfes goller seyredildi. Dört grup halinde yapılan mücadelelerde grupta ilk ikiye giren takımlar çeyrek finale yükselme hakkını kazandı. Çaprazlama yapılan kura çekiminde Toprak Spor ile Harun Yürükçü, Arif Köroğlu ile 100.Yıl Lisesi takımları yarı final mücadelesinde katılma hakkı kazandı. Yapılan mücadeleler sonucunda Arif Köroğlu ile Harun Yürükçü takımları finale yükseldi. Zorlu, çekişmeli ve heyecanlı geçen finalde ise Harun Yürükçü takımını 12-8 yenen Arif Köroğlu takımı şampiyon olarak birincilik kupasını kazandı.

Üçüncülük için mücadele veren ve normal süresi 4-4 biten Toprak Sporla 100. Yıl Lisesi arasındaki karşılaşmayı penaltılarla 100. Yıl Lisesi kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu. Ardından KEYDER karmasıyla Şöhretler karması arasında dostluk maçı yapıldı. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın ve Kenan Yelek, eski futbolculardan Kimse Yok Mu Derneği Samsun Başkanı Mustafa Baş’ın yer aldığı şöhretler karması maçı kazandı.

KEYDER tarafından düzenlenen turnuvada birinci, ikinci ve üçüncülük kupaları ve hediyeler verildi. KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, “Derneğimizin kuruluşunun 10. yılı kapsamında birçok kültürel sosyal ve sportif etkinlikler düzenledik, düzenlemeye devam ediyoruz. Bu turnuvanın ardından voleybol turnuvası ve doğa yürüyüşleri yapmayı ve bir izci kampı planlıyoruz. Düzenlediğimiz futbol turnuvasında arkadaşlarımızın ve eğitim camiasının kaynaşması ve tanışmasına katkı sağlamak istedik. Bunu da büyük ölçüde başardığımız düşünüyorum. Futbolu gereği olan şeylerin yanında arkadaşlık ve dostluk bağlarının güçlenmesi tanışıklıkları arttırma gayesiyle başlattığımız turnuvada tüm öğretmenlerimizi gösterdikleri centilmenlik ve sportmenliklerinden dolayı tebrik ediyorum, öğretmenlerimiz topluma futbolun dostluk kardeşlik ve centilmenlik olduğunu gösterdiler.” dedi. CİHAN

KEYDER 10. Yıl Futbol Turnuvası sona erdi

KEYDER 10. Yıl Futbol Turnuvası sona erdi

KEYDER 10. Yıl Futbol Turnuvası sona erdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.