1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kılıçdaroğlu Bandırma'da Birlik Mesajı Verdi
Kılıçdaroğlu Bandırmada Birlik Mesajı Verdi

Kılıçdaroğlu Bandırma'da Birlik Mesajı Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bandırma’dan birlik ve beraberlik mesajları verdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bandırma’dan birlik ve beraberlik mesajları verdi. Kılıçdaroğlu, “Bu güzel ülkede, bu güzel coğrafya da hepimiz burnumuz kanamadan, kucaklaşarak, dostça birarada yaşamalıyız, yaşayacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki uluslar arası Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinin açılışına katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, Balıkesir’den birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasında sanatın ve sanatçının önemine de değinerek, “Kültürü ve sanatı olmayan millet olamaz. Milletleri millet yapan kültürdür, sanattır, değerleridir, bunları yaşattığımız zaman millet olarak ayakta dururuz. Güçlü olarak ayakta dururuz. Sizi seviyorum özgürlük adına seviyorum, demokrasi adına seviyorum, adalet adına seviyorum, bu güzel ülkede bu güzel coğrafya da hepimiz burnumuz kanamadan, kucaklaşarak, dostça birarada yaşamalıyız, yaşayacağız; bunun adresi size söz veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.” dedi.

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından partililerle fotoğraflar çektirerek festival alanından ayrıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.