1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Kılıçdaroğlu saldırısıyla ilgili şok iddia!
Kılıçdaroğlu saldırısıyla ilgili şok iddia!

Kılıçdaroğlu saldırısıyla ilgili şok iddia!

A Haber’de Bekir Hazar ve Ergün Diler yönetiminde yayınlanan ‘Yaz Boz’da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yapılan yumruklu saldırının perde arkası ele alınan konular arasındaydı.

A+A-

30 Mart Yerel Seçimleri öncesi ve sonrası İngiliz basınının Türkiye ile ilgili manşetlerine dikkat çeken Ergün Diler, canlı yayında şok bir iddia ortaya atarak "İngiltere Kılıçdaroğlu'nun ipini çekti" dedi.

"İNGİLİZLER SEÇİM SONUCUNU 10 GÜN ÖNCE ALDI"

İngiliz basınına çok dikkatle bakıldığı zaman kısa vadede Türkiye'de ne olacağını üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliriz. Biz 30 Mart'a tapelerle, montajlarla, tehditlerle, küfürlerle gittik. Bir yanda saldırıya uğrayan Başbakan Erdoğan, diğer tarafta birbirine benzemeyen bütün renkler bir arada saldırıyorlardı. 30 Mart sandık sonuçları belli olur olmaz-ki İngilizler de 10 gün öncesinden çok net bir şekilde verileri aldılar- 1 Nisan tarihli The Ekonomist "Şimdiden Kılıçdaroğlu'nun altına odunları hazırladılar", The Times, "Bu sonuçlar Erdoğan'ı daha da güçlendirdi, AK Parti'nin güçlü olmasının nedeni muhalefetin olamaması" yazdı. 30 Mart'a kadar Kemal Bey'in arkasındaki güçleri destekleyen İngiliz medyası, 1 Nisan'da Kemal Bey'in ipini çekmek için ortaklaşa manşetlerle, yazılarla çıktı. Neden?

"KILIÇDAROĞLU'NUN YOL HARİTASINI ÇİZDİLER"

Bir tarafta İngiltere, Fransa, Almanya, İsrail, Londra, ABD saldırıyor, fakat bir hükümet reisi seçimlerde bu güçlere yenilmiyor. Zaten deviremedikleri ve hükümetin kontrolünü ele alamadıkları için dönüp başka bir şey yapmaları lazım. İlk akla gelen Kemal Bey. Çünkü en çok ona güç verdiler. Fakat sonuç beklendiği gibi olmadı. O yüzden manşetlerle beraber Kemal Bey'in yol haritası çizildi.

"MHP ZAMANLA KENDİNİ TÜKETECEK"

Üzülerek söylüyorum MHP zaman içinde kendini tüketecek. Çünkü kullandığı dil eski. Peki Erdoğan ve bu hareketi nasıl yenersiniz? Şöyle yenersiniz. Yumrukla CHP'yi modifiye ederek. Bizde özellikle ordu ve katı CHP'liler şunu hiç tartışmazlar. Cumhuriyet ve Laiklik. Bunun İngilizler tarafından ülkeye nasıl enjekte edildiğini bilmedikleri için ya da bilmezden geldikleri için Laiklikle tırnak içinde dine bir mesafe koyarlar-Düşmanlığı demiyorum-Ve bütün dünyadaki gelişmeleri, bütün olguları Laiklik ve Cumhuriyet ekseninde değerlendirirler. Peki değerlendiriyorsun da ne oluyor? AK Parti olmasa Ankara'nın sağında oy alan bir muhalefet yok. Bu küresel oyunu hazırlayanlar için S.O.S.

"CHP VE MHP BUCHİNGHAM'A HİZMET EDİYOR"

MHP'ye de gelecek bu rüzgar, o da bunun dışında kalamaz. Bu oyun kurucular MHP'yi de yoğuracak, göreceğiz. Çünkü MHP Misak-ı Milli içinde Türkçülük yapıyor. CHP Misak-ı Milli içinde laikçilik yapıyor. Fakat dünyanın bize getirdiği rol bölgeyi veriyor. Yeni denge diyor ki: Kürtler sizin kardeşiniz beraber yürüyeceksiniz. 250 yıl sırtınızı döndüğünüz Araplar artık İngilizlerle olmayacak. CHP, MHP zaten biz buralara gitmeyelim diye var edilmiş olan partiler. Sistemin ürettiği iki aktör CHP ve MHP. MHP'nin Kazakistan'daki Türklerle ilgilendiğini görmedim ben. Orta Asya'ya ilgi duyduğunu hiç duymadım. Azerilerle ilgilendiğini hiç görmedim, olsa da kağıt üzerinde. Yani bir Türk politikası yok. Çünkü onun görevi Misak-ı Milli içinde. Küçük Türkiye, küçük bakış açısı, minimal fayda. İngiliz finans imparatorluğu kontrolü böyle sağlar. CHP de maalesef bunun ürünüdür. Bilerek ya da bilmeyerek Buchingham'a hizmet ederler. Onların ayağına pastayı götürüp bırakırlar ama farkında değiller. (SABAH)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.