1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kılıçdaroğlu'ndan şehitler için mesaj
Kılıçdaroğlundan şehitler için mesaj

Kılıçdaroğlu'ndan şehitler için mesaj

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit düşen Binbaşı Ercan Kurt ile Uzman Çavuş Abdullah Acıcı'ya Allah'tan rahmet, aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diledi. Hakkari'de yaralanan Mehmetçik'e de acil şifalar temenni eden Kılıçdaro

A+A-

Yazılı açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Diyarbakır- Bingöl yolunun 50. kilometresinde Lice'nin Abalı köyü sınırları içindeki bölgede kurulu tuzağın, Lice İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ercan Kurt ile Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Acıcı'nın analarını ağlattığını, yüreklerine, evlerine ateş düşürdüğünü ifade etti.

Bir ana, bir ailenin de silah arkadaşlarıyla birlikte Hakkari'de yaralanan Mehmetçik için ağlamaya başladığını dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti: "Terörü lanetliyorum. Bir insanlık suçu olan terörün yüreklere düşürdüğü acı, dün olduğu gibi bugün de terörle hiçbir sonuç alınamadığını ve alınamayacağını göstermektedir, gösterecektir. Şehitlerimiz Lice İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ercan Kurt ile Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Acıcı' ya rahmet, ailelerine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, Jandarma Genel Komutanlığı ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı, terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği Hakkari'de yaralanan Mehmetçik'e de acil şifalar diliyorum" 

(CİHAN)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.