1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'deki Yakınları Sevinçli
Kılıçdaroğlunun Tuncelideki Yakınları Sevinçli

Kılıçdaroğlu'nun Tunceli'deki Yakınları Sevinçli

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı'na 1246 delegenin oyuyla aday gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de yaşayan akrabaları, gelecekten umutlu olduklarını söyledi.

A+A-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı'na 1246 delegenin oyuyla aday gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de yaşayan akrabaları, gelecekten umutlu olduklarını söyledi. Deniz Baykal'ın istifasının ardından 33. Olağan Genel Kurul'da Genel Başkanlığı'na aday olan Kılıçdaroğlu'ndan akrabaları yoksulluğa çare bulmasını istedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ablası Feride Çakmak, halaları Kıymet Karabulut, Fecire Tezcan ve Celal Kılıçdaroğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını evlerinde birlikte izledi. Kılıçdaroglu'nun ailelerinin geleceği olduğunu dile getiren 56 yaşındaki kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Sevinçliyiz, mutluyuz her zaman arkasındayız, ailemizin geleceğidir. Bu nedenle duyguluyum, başarılarının devamını diliyorum. Tunceliler Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek." dedi.

Kılıçdaroğlunun CHP Genel Başkanı seçilecek olmasına sevinen ablası Feride Çakmak, kardeşinin her kesimi kucaklamasını istedi.

Çakmak, "Çok mutluyuz, çok gururluyuz. Allah yardımcısı olsun, başarılarını diliyorum. İnşallah Türkiye için iyi bir gelecek olur. Ekmek bulamayan insanlar var. Fakir fukarayı herkesi kucaklasın, ayrım yapmasın. Allah yardımcısı olsun. Yoğunluğundan dolayı, bu aralar aramıyor. Ama önceden sık sık arardı." diye konuştu.

Kılıçdaroğlunun halalarından Fecire Tezcan ve Kıymet Karabulut ise Kılıçdaroğlunun konuşmalarını çok beğendiklerini ve kendisiyle gurur duyduklarını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun başkanlığının millete ve devlete hayırlı olmasını dileyen Fecire Tezcan, "Millete devlete hayırlı olmasını diliyorum. CHP Genel Başkanı olduğu için çok mutlu oldu." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun halalarından Kıymet Karabulut ise çok mutlu olduğunu dile getirerek şunları söyledi: "Halası olarak çok mutlu oldum. Selam söylüyorum, Allah yardımcısı olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.