1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kimse Yok Mu Derneği, İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Açtı
Kimse Yok Mu Derneği, İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Açtı

Kimse Yok Mu Derneği, İhtiyaç Sahipleri Yararına Kermes Açtı

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi'nin ihtiyaç sahibi aileler yararına düzenlediği kermes Şehreküstü Meydanı'nda törenle açıld...

A+A-

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Bursa Şubesi'nin ihtiyaç sahibi aileler yararına düzenlediği kermes Şehreküstü Meydanı'nda törenle açıldı. Kermesin açılış töreninde mehter takımı da bir konser verdi.

Meydana kurulan iki ayrı çadırda düzenlenen kermes açılışında konuşan Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Güney, yoksullara yönelik çalışmaları anlattı.

Vali Yardımcısı Güney şunları kaydetti: "Devlet olarak ihtiyaç sahipleri için ayırdığımız ödenek Türkiye çapında 15 milyon liranın üzerinde, ancak her ihtiyaç sahibine ulaşamadığımız aşikâr. Kimse Yok Mu Derneği bu anlamda bizim ulaşamadığımız yerlere ulaşıyor, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gideriyor, gönlünü alıyor. Bu anlamda biz Kimse Yok Mu Derneği'ni hem dert, hem çözüm ortağımız olarak görüyoruz."

Kermesin açılışına Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Osmangazi Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Kemal Bayraktar, Kimse Yok Mu Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Turan ve Veterinerler Odası Başkanı Sinan Sağlam'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Sponsor firmaların ve gönüllülerin katkılarıyla temin edilen giyim, bebe çocuk konfeksiyon ürünleri, ev tekstili, tül perde, brode, bay - bayan ayakkabı stantlarının yanı sıra zengin bir gıda çadırının da bulunduğu kermes 10 Haziran'a kadar açık kalacak.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.