1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kimse Yok Mu'dan Öğrencilere '500 Çocuk Üşümesin' Yardımı
Kimse Yok Mudan Öğrencilere 500 Çocuk Üşümesin Yardımı

Kimse Yok Mu'dan Öğrencilere '500 Çocuk Üşümesin' Yardımı

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli şubesi, kış mevsimi dolayısıyla '500 çocuk üşümesin' sloganıyla ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilere giysi yardımında bulunuyor.

A+A-

Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli şubesi, kış mevsimi dolayısıyla '500 çocuk üşümesin' sloganıyla ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilere giysi yardımında bulunuyor. Şubeye, Kocaeli’nde bulunan çeşitli okullar ve üniversite öğrencileri başvuru yaptı.

        Proje kapsamında, Kocaeli Üniversitesi, Halise Türkkan İlkokulu, Zafer Ortaokulu, Darıca Servet Yalçın Ortaokulu, Çayırova Yunus Ergüz İlkokulu ve Yuvacık Kur'an Kursu olmak üzere bugüne kadar 6 okulun öğrencilerine kışlık mont dağıtıldı. Montlar, ilköğretim okullarına gidilerek Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu ve gönüllüleri tarafından öğrencilere verildi.

        Üniversite öğrencileri de şubenin giyim mağazasından giysilerini aldı. Kimse Yok Mu Derneği Kocaeli Şubesi Müdürü Mevlüt Daniş, '500 Çocuk Üşümesin Projesi' kapsamında okulların talepleri doğrultusunda belirlenen 117 ilköğretim, 100 de üniversite öğrencisi olmak üzere 217 öğrenciye mont verildiğini söyledi. Daniş, şu anda da 2 okuldan daha talep geldiğini, bu okullarda eğitim gören 54 öğrenciye de yardımların verileceğini ifade etti. Halise Türkkan İlkokulu Müdürü Ergin Subaş, Zafer Ortaokulu Müdürü Bahtiyar Gürsoy ve yardım verilen diğer okulların müdürleri, kış ayında öğrencilere yapılan bu anlamlı yardımdan dolayı şube yöneticilerine ve gönüllülerine teşekkür etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.