1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde 18 Personel Terfi Etti
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde 18 Personel Terfi Etti

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde 18 Personel Terfi Etti

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi eden18 personelin apoletleri düzenlenen törenle takıldı.

A+A-

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde bir üst rütbeye terfi eden18 personelin apoletleri düzenlenen törenle takıldı.

Kırıkkale Polisevi'nde düzenlenen törende konuşan Kırıkkale Valisi Ali Kolat, bir üst rütbeye terfi eden personeli ve ailelerini kutladı. Emniyet teşkilatının son yıllarda eğitim, donanım ve kaliteli hizmet anlamında ciddi bir mesafe aldığını ifade eden Vali Kolat, "Avrupalıların biz size anlatacak bir şey bulamıyoruz, bizden çok daha iyi konumdasınız diye söylediklerine şahit oldum. Bu anlamda polis akademilerinde 16-17 ülkenin öğrencisi hizmet almaktadır. Bir üst rütbeye yükselmek biraz daha fazla sorumluluk üstlenmek demektir. Kırıkkale'de de bütün arkadaşlarımız büyük bir özveriyle hizmetlerini sürdürmektedirler. Kendilerini kutluyor, başarılar diliyorum." dedi.

Emniyet teşkilatının çok hızlı değişen ve dönüşen bir kurum olduğuna ifade eden İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise "Son yıllarda eğitime önem, hizmetin kalitesine yansımıştır. Bu ivme uluslararası boyutta bir seviye kazanmıştır. Birçok dünya ülkesinin polisi ülkemizde eğitim alır hale gelmiştir. Şüphesiz teknolojik gelişmelerin yanında halktan alınan destek de suç ve suçlularla mücadele için çok önemli bir noktayı oluşturmaktadır. Bu amaçla vatandaş memnuniyetini esas alan güvenlik, özgürlük dengesini gözeten mutad güvenlik uygulamaları yanında halkımız ile köprüler kurabileceğimiz sosyal sorumluluk projelerine de teşkilat olarak önem vermekteyiz." diye konuştu.

Törene; Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Emine Aktepe, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Baro Başkanı Ayhan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut ve terfi eden personelin yakınları katıldı.
CİHAN

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde 18 personel terfi etti

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'nde 18 personel terfi etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.