1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin Temeli Atıldı
Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin Temeli Atıldı

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin Temeli Atıldı

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in katılımı ile atıldı.

A+A-

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in katılımı ile atıldı.

Törende konuşan Menderes Türel, Kırşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu, yapacağı ve yapmakta olduğu projelerin, son derece çağdaş ve modern mimarinin uygulandığı projeler olduğunu ifade etti. Bu projelerle Kırşehir'in, daha çağdaş bir şehir olma yolunda adımlar attığını belirten Türel, "Bu projelerin, görüyorum ki bir kısmı sonuçlanmış, bir kısmı da başlamak üzere. Bugün de burada kültürlerin beşiği Kırşehir’de medeniyete vesile olacak yeni terminalin temel atma töreni için biraraya geldik. Kırşehir'de, medeniyet yolunda çok büyük bir adım gerçekleşmiştir. Hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, bu projenin hızlı bir şekilde bitmesini temenni ederiz.” dedi.

Proje hakkında bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de projenin 7 bin 400 metrekare arazi, 4 bin 855 metrekare inşaat alanından ibaret olduğunu belirterek, "12 adet peron, 4 adet kapalı otobüs parkı, 2 adet tamir bakım ünitesi, bekleme holü, kafeterya, personel kafeterya, satış kiosku, mescit, emanet ofisi, emanet depo, bilet satış holü, bilet satış ofisi, çalışma ofisi, seminer salonu, müdür ofisi, zabıta ofisi, polis ofisi, tamir bakım atölyesinden oluşmaktadır.” diye konuştu.

Temel atma törenine; Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ve vatandaşlar katıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.