1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kızılırmaklı Minikler Bahar Şenliğinde Eğlendi
Kızılırmaklı Minikler Bahar Şenliğinde Eğlendi

Kızılırmaklı Minikler Bahar Şenliğinde Eğlendi

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu’nda okuyan minikler, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliğinde doyasıya eğlendi. Okulun bahçesinde düzenl...

A+A-

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu’nda okuyan minikler, her yıl geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliğinde doyasıya eğlendi.

Okulun bahçesinde düzenlenen bahar şenliğinde sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ve yarışmalar düzenlendi.

Oyun bahçesinde lunapark, sergi alanları, oyun alanları ve gösteri alanları yer aldı. Öğrenciler, 2 gün boyunca gönüllerince eğlendi.

Şenlikte ayrıca 29 Mayıs İstanbul’un fetih yıl dönümü kutlamaları kapsamında sosyal bilgiler zümresi tarafından organize edilen ve öğrencilerin hazırladığı maket proje yarışması da sergilendi. Öğrenciler, tarafından yapılan 125 maket büyük ilgi gördü. Fen ve teknoloji öğretmenleri projeleri, deneyleri ve İngilizce öğretmenlerinin projeleri, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisi de bahçede yerini aldı. Ayrıca akıl oyunları sergisi ve öğrenci velileri tarafından düzenlenen gıda kermesi büyük rağbet gördü.

Şenliğin çok güzel geçtiğini belirten Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, geleneksel olarak düzenlenen şenliğin devam edeceğini söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.