1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kocadon Ve 8 Kişi Tutuklandı!!
Kocadon Ve 8 Kişi Tutuklandı!!

Kocadon Ve 8 Kişi Tutuklandı!!

Muğla'nın Bodrum İlçesinde belediyeye düzenlenen operasyon çerçevesinde, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte 9 kişi tutuklandı!

A+A-

Muğla'nın Bodrum İlçesinde belediyeye düzenlenen operasyon çerçevesinde Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile birlikte 9 kişi ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, haberleşmenin gizliliğini ihlal, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarından tutuklandı.

Bodrum Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararı ile Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 28 Mayıs'ta Bodrum belediyesine düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 kişi ile bugün ''şüpheli'' sıfatıyla ifade vermek üzere Bodrum Adliyesi'ne getirilen Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Meclis Üyesi M.Ö., İmar Ve İskan İşleri Müdürü H.A., İmar Ve İskan İşleri Müdürlüğü personeli O.Ç., turizimci O.B., turizimci Y.A., elektrik malzemesi satıcısı S.G., mütaahit N.D., mütahit V.K. olmak üzere toplam 9 kişi ifadelerinin ardından haklarında, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak, haberleşmenin gizliliğini ihlal, rüşvet ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarından tutuklanarak Muğla Cezaevi'ne gönderildi.

Tutuklanan belediye başkanı Mehmet Kocadon ve diğer 8 kişi adliyeden çıkarılırken polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Tutukluların araçlara bindirilmesi esnasında Başkan Kocadon'a destek için gelen yaklaşık 100 kişi polis ekiplerine ve basın mensuplarına ‘yuh’ çekerek, tutukluların bulunduğu araçların hareket etmesine engel olmak istediler. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.