1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kocaman Ankara Başsavcısı oldu!
Kocaman Ankara Başsavcısı oldu!

Kocaman Ankara Başsavcısı oldu!

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

A+A-

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Dairesinin kararnamesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak'ın arasında bulunduğu 14 başsavcı ile 1 başsavcı vekilinin görev yeri değişti. Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı oldu.

Kodalak'tan boşalan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman atandı.

- Öz geçmişi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, 5 Mayıs 1970'te dünyaya gelen Kocaman, ilk, orta ve lise eğitimini Devrek'te tamamladıktan sonra 1993'te Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Yüksel Kocaman, 1998-2001 yıllarında Pınarhisar Cumhuriyet Savcılığı, 2001-2003 yılları arasında ise Çatalzeytin Cumhuriyet Savcılığı görevlerinde bulundu.

Kocaman, 2003 yılından itibaren sırasıyla Strateji Geliştirme Başkanlığı Tetkik Hakimliği, Personel Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimliği, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğüne 2011'de atanan Yüksel Kocaman, 31 Ekim 2014'te ise Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından alınan Harun Kodalak ise Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığında Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapacak.

  www.etkihaber.com OLARAK SAYIN KOCAMAN'A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.