1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kocaman kararını verdi!
Kocaman kararını verdi!

Kocaman kararını verdi!

Fenerbahçe eski teknik direktörü Kocaman, medyada çıkan haberleri doğruladı..

A+A-

Fenerbahçe'den ayrıldığı günden beri hiç açıklama yapmayan Aykut Kocaman, sessizliğini bozdu. "Fenerbahçe’yi bıraktığım andan itibaren Türkiye içinden ve yurt dışından çok sayıda teklif aldım" diyen Kocaman, buna karşın sezon sonuna kadar takım çalıştırmayı düşünmediğini söyledi.

Hürriyet gazetesine konuşan sarı-lacivertlilerin efsane ismi, Hürriyet gazetesine konuştu. İşte Kocaman'ın o önemli açıklamaları...

"Çok sayıda teklif aldım"

- Fenerbahçe’yi bıraktığım andan itibaren Türkiye içinden ve yurt dışından çok sayıda teklif aldım. Medyada yer alan haberler doğru. Benimle şu anda ilgilenen bazı milli takımlar var.

"Sezon sonuna kadar çalışmayacağım"

- Ancak bu süreç benim adıma yenilenme dönemiydi. Daha önceden söylediğim gibi çok yoğun geçen Fenerbahçe mesaimin ardından dinlenmek istediğimi, ailemle zaman geçirmek istediğimi, kendime zaman ayırmak istediğimi söyleyerek bu tekliflerin hepsini reddettim. Sezon sonuna kadar da bu teklifleri reddedeceğim. Yeni döneme kadar çalışmak istemiyorum. Aileme biraz daha zaman ayırmak arzusu içindeyim. Yeni sezonda ne olur onu herkes görecek.

- Ben öncelikle bir Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe’yi ve diğer takımları dikkatle takip ediyorum. Fenerbahçe şampiyon olursa en mutlu olacak kişilerin başında ben geleceğim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.