1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kocasinan Belediyesi Yetim Çocukları Yamula Barajı’nda Ağırladı
Kocasinan Belediyesi Yetim Çocukları Yamula Barajı’nda Ağırladı

Kocasinan Belediyesi Yetim Çocukları Yamula Barajı’nda Ağırladı

Kayseri Kocasinan Belediyesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(İHH)'nın 5. Karne Şöleni’nde Kayseri’den ve 3 farklı ülkeden gelen yetim ç...

A+A-

Kayseri Kocasinan Belediyesi, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı(İHH)'nın 5. Karne Şöleni’nde Kayseri’den ve 3 farklı ülkeden gelen yetim çocukları ağırladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, belediyenin asli hizmetleri dışında toplumun her kesimini kucaklayacak faaliyetler yaptıklarını söyledi. İHH’nın 5. Karne Şöleni’nde Kayseri’den ve 3 farklı ülkeden katılan yetimleri Kuşçu Marina’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Bekir Yıldız, "Kayseri’nin Denizinde inşallah rahat edersiniz. Her şey gönlünüzce olsun diye dua ediyorum. Bizim inancımıza göre, bir toplumun kimsesizleri yetimleri, öksüzleri, çaresizleri kendini yalnız hissetmemeli, bütün mesele bu. İnsanoğlunun kendisini yalnız hissettiği zaman en sıkıntılı günlerdir. O bakımdan hamd olsun Kayseri’de güzel bir ortam var. İnsanlar yardımlaşma ve dayanışma gayretini imkânlar ölçüsünde sergiliyor." dedi.

Yetimlerle ilgilenen, yardım eli uzatan, onların başını okşayan herkese teşekkür ettiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "En başından beri büyük bir gayretle uğraşırlar ve insanlar arasındaki kardeşlik duygularını, dayanışma duygularını geliştirmek için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf eder. İHH sadece Kayseri de değil, dünyanın her tarafından 'bağrını açmış koşmuş' derler ya, tam o şekilde gayret ediyor. Bugün Afrika’dan, Pakistan’dan, Hindistan’dan veya Balkanlardan Türkiye Cumhuriyetlerine gitmek oradan da bu tarafa gelmek gayet kolaylaştı ve süratlendi. Ben toplumumuzdaki, şehrimizdeki bu kardeşlik ve dayanışma duygusunun gelişerek sürmesini artmasını isteyen bir insanım. Bunun için de elimizden geldiği kadar değişik alanlarda gayret gösteririz. Bu bir belediye faaliyeti olmamakla beraber gönlümüzde yatan, doğru bir hareket." şeklinde konuştu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.