1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kombassan Holding Güven Tazeledi
Kombassan Holding Güven Tazeledi

Kombassan Holding Güven Tazeledi

Kombassan Holding hissedarları Genel Kurulu toplantısında Haşim Şahin başkanlığındaki yönetim kurulunu yeniden seçti.

A+A-

Kombassan Holding hissedarları Genel Kurulu toplantısında Haşim Şahin başkanlığındaki yönetim kurulunu yeniden seçti.

    Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Şahin, Genel Kurul'da yaptığı değerlendirmede, 2007 yılında görevi devraldıklarını ve iyileştirme çalışmalarına hemen başladıklarını söyledi. Şahin, yapılan iyileştirme çalışmaları sonucunda Kombassan’ın bugün itibarıyla geçmiş yılların zararını sıfırlayarak kar eder bir duruma geldiğini ifade etti. Şahin, ortaklarından aldıkları emaneti her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam edeceklerini belirtti. Haşim Şahin, "Kombassan bugün yurt içi ve yurt dışında onlarca işletmesi ve binlerce çalışanıyla borsada işlem gören, kurumsal yapıya sahip önemli bir holding haline geldi." dedi.
    
    Kendilerini yeniden göreve getirenlere de teşekkür eden Şahin, "Vizyonumuzun temel hedefi, Anadolu’dan şahlanan bir güçle ülkemizi ileri taşıyacak adımlarda anahtar rol oynamaktır. Şirketlerimiz, 2012 yılında yaklaşık 1 milyar 11 milyon TL ciro yapmışlardır. 2012 yılında bu ülkenin topraklarına toplam 65 milyonluk yatırım yaptık. İhracat rakamlarımız 110 milyon doları aştı.” şeklinde konuştu.

    Genel Kurul toplantısında yapılan seçimde Yönetim Kurulu Haşim Şahin, Ahmet Şan, Esat Şahin, Erol Kaya, Muzaffer Aydemir'den oluşurken Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Hamdi Canevi ile M.Ulvi Bezirci seçildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.