1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KOM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
KOMDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

KOM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Gezi Parkı'nda başlayan ve yurdun çeşitli yerlerinde devam eden sokak olaylarının arkasında bazı örgütlerin olduğunu söyledi.

A+A-

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Gezi Parkı'nda başlayan ve yurdun çeşitli yerlerinde devam eden sokak olaylarının arkasında bazı örgütlerin olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta 'Uyuşturucu ile Mücadele Çalıştayı'na katılan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Cihan Haber Ajansı'na (Cihan) yaptığı değerlendirmede sokak olaylarının arkasındaki yapıyı çözmek için çalıştıklarını ifade etti. Konuyu tüm yönleri ile incelediklerini anlatan Yeşilkaya, "Arkasında bir takım örgütlerin olduğu bir vaka. Arka planını çıkartmaya çalışıyoruz. Uluslararası boyutunu, yurtiçi boyutunu çıkartmaya çalışıyoruz. Başbakanımız da hükümetin değişik yetkilileri de bu konuda açıklama yapıyor. Biz sokaktan hemen insan yakalamıyoruz, örgütlü suçlara çalışıyoruz. Örgütlerin deşifresi de hemen olmuyor, bu zamana yayılmış bir konu." şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.