1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Konsoloslukta 2. gözaltı kararı
Konsoloslukta 2. gözaltı kararı

Konsoloslukta 2. gözaltı kararı

Sabah saatlerinden itibaren ABD Başkonsolosluğunda ikinci gözaltı kararı doğru çıktı!

A+A-

FETÖ'nün kripto üyesi Metin Topuz'un ardından başkonsoloslukta ikinci bir gözaltı daha olduğu doğru çıktı. A Haber'den Fatih Atik'in verdiği bilgilere göre ABD Başkonsolosluğu'nda çalışan ikinci bir kişi hakkında da ajanlık yaptığı için gözaltı kararı verildiği ortaya çıktı. Son dakika bilgisine göre, bu ikinci şahsın eşinin ve çocuğunun da sorguda olduğu öğrenildi. İstanbul Başsavcılığı ve İstanbul polisinin soruşturmayı büyük gizlilik içinde yürüttüğü öğrenildi.

ABD'nin vize skandalında ikinci perde yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde FETÖ'den tutuklanarak cezaevine gönderilen ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un ardından Başsavcılığın ikinci bir gözaltı kararı verdiği öğrenildi.

Tutuklama kararı verilen kişinin de Türk vatandaşı olduğu ve eşinin FETÖ'nün çağrısından sonra Bank Asya'ya para yatırdığı ortaya çıktı.

Gözaltı kararı verilen kişinin henüz yakalanmadığı ve konsolosluktan dışarıya çıkmadığı da belirtiliyor.

KONSOLOSLUKTA İKİNCİ GÖZALTI

FETÖ'nün kripto üyesi Metin Topuz'un ardından başkonsoloslukta ikinci bir gözaltı daha olduğu doğru çıktı. A Haber'den Fatih Atik'in verdiği bilgilere göre ABD Başkonsolosluğu'nda çalışan ikinci bir kişi hakkında da ajanlık yaptığı için gözaltı kararı verildiği ortaya çıktı. Son dakika bilgisine göre, bu ikinci şahsın eşinin ve çocuğunun da sorguda olduğu öğrenildi. İstanbul Başsavcılığı ve İstanbul polisinin soruşturmayı büyük gizlilik içinde yürüttüğü öğrenildi./SABAH

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.