1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı: 5 Yaralı
Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Köpeğe Çarpmamak İçin Kaza Yaptı: 5 Yaralı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, sürücüsünün köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptığı otomobil, düğüne gidenleri taşıyan başka bir otomobille çarpıştı.

A+A-

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, sürücüsünün köpeğe çarpmamak için ani manevra yaptığı otomobil, düğüne gidenleri taşıyan başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı.

Sakarya Caddesi Uzunkum Köyü mevkiinde meydana gelen kazada, Arifiye yönüne giden Şerafettin Ş. yönetimindeki 54 KC 303 plakalı otomobil, iddiaya göre, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca karşı şeride geçerek Metin S. yönetimindeki 54 DH 435 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücülerden Metin S. (24) ile aynı araçta bulunan Filiz D. (49) Huriye K. (58), Ayşe K. (44) ve Sengül Ç. yaralandı.

Yaralılar, çevredekiler tarafından araçlardan çıkartıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Toyotasa Acil Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların bir düğüne gittikleri öğrenildi. Kazazede yakınları olay yerinde fenalık geçirdi. Kaza nedeniyle trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
CİHAN

Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 5 yaralı

Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 5 yaralı

Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 5 yaralı

Köpeğe çarpmamak için kaza yaptı: 5 yaralı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.