1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Korkut Özal'ın Oğlu Anıt Mezar'ın Yanına Defnedilecek
Korkut Özalın Oğlu Anıt Mezarın Yanına Defnedilecek

Korkut Özal'ın Oğlu Anıt Mezar'ın Yanına Defnedilecek

Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerin ardından ailesi tarafından teslim alındı.

A+A-

Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemelerin ardından ailesi tarafından teslim alındı. Yarın kılınacak cenaze namazının ardından, Özal'ın naaşının Anıt Mezar'ın yanındaki kabristanlığa defnedilmesi bekleniyor.

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın yeğeni, Korkut Özal'ın oğlu Murat Mehmet Özal’ın (58), cenazesi otopsi yapılması için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Cenaze kuruma getirdildikten sonra Özal'ın yakınları da naaşı teslim almak için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Otopsi işlemlerinin ardından Özal'ın naaşı yakınları tarafından teslim alındı. Cenaze daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi cenaze aracına konuldu. Özal'ın yakınları cenaze aracı ile birlikte Adli Tıp Kurumu'ndan ayrıldı. Kurumdan ayrıldıkları sırada Özal'ın yakınları herhangi bir açıklama yapmadı.

Özal’ın cenaze namazı yarın öğle namazına müteakip Fatih Camii'nde kılınacak. Cenaze namazının ardından Özal'ın naaşı Anıt Mezar'ın yanına defnedilecek.

Özal, Sapanca'da kendilerine ait villanın bahçesinde ölü bulunmuştu. CİHAN

Korkut Özal'ın oğlu, Anıt Mezar'ın yanına defnedilecek

Korkut Özal'ın oğlu, Anıt Mezar'ın yanına defnedilecek

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.