1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kosgeb Destekli İş Yeri Mehter Marşı Ve Dualar Eşliğinde Açıldı
Kosgeb Destekli İş Yeri Mehter Marşı Ve Dualar Eşliğinde Açıldı

Kosgeb Destekli İş Yeri Mehter Marşı Ve Dualar Eşliğinde Açıldı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Mardin Hizmet Müdürlüğü ile Midyat Sanayici ve İş Adaml...

A+A-

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Dairesi Başkanlığı (KOSGEB) Mardin Hizmet Müdürlüğü ile Midyat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSADER)'nde ‘Girişimcilik eğitimi’ alan genç girişimci Serkan Sabah, işi sahibi oldu. İş yerinin açılışı mehter marşı ve dualar eşliğinde gerçekleşti.

Cumhuriyet Bulvarı Emniyet Müdürlüğü binası yanında açılışı gerçekleşen Kahve Deposu isimli işyerine KOSGEB Mardin Hizmet Müdürü Serdar Altan, Ömerli İlçe Müftüsü Muhammed Çiçek, MİSADER Genel Sekreteri Halid Yenigün, daire amirleri, eski AK Parti İlçe Başkanı Edip Demirdağ ile çok sayıda vatandaş katıldı. Müftü Çiçek tarafından okunan dualar ve mehter marşı eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan KOSGEB Mardin Hizmet Müdürü Serdar Altan, “Mardin’in incisi ve gözdesi olan tarihi Midyat ilçesinde ulusal bir marka olan Kahve Deposu’nu kazandıran yeni girişimcimizin KOSGEB tarafından desteklenerek işini kurması bizleri onurlandırmıştır.” diye konuştu.

İşini kuran girişimciyi tebrik eden MİSADER Genel Sekreteri Halid Yenigün ise “Burada hem işini kuran hem de 8 kişiye iş kapısı açan girişimcimizi tebrik ediyoruz. Derneğimizden ‘Girişimcilik kursu’ eğitimi alan ve yeni iş yerleri kuracak olan kursiyerler yeni iş yerlerini kurmak için projelerini ivedilikle hazırlamaktadır. Bu konuda tüm girişimcilerimize yatırımlar konusunda ön ayak olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 27 yaşındaki Serkan Sabah ise iş sahibi olmanın heyecanını yaşadığını belirtti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.