1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kosgeb Ve Uosb Arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Protokolü' İmzalandı
Kosgeb Ve Uosb Arasında Uygulamalı Girişimcilik Protokolü İmzalandı

Kosgeb Ve Uosb Arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Protokolü' İmzalandı

KOSGEB Uşak Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Uşak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (UOSB) arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü' imzalandı.

A+A-

KOSGEB Uşak Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Uşak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (UOSB) arasında 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği Protokolü' imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan KOSGEB Uşak İl Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri, ekonominin gelişmesi için girişimcileri desteklemeye devam edeceklerini, geçen yıl 850 girişimciye kurs verildiğini, bu yıl bu rakamı 1.500’e çıkarmayı hedeflediklerini söyleyerek düzenlenecek kurs hakkında bilgiler verdi. İl Hizmet Merkezi Müdürü Dr. Özgür Armaneri, “İmzalanan protokol ile girişimciliğin geliştirilmesi amaç edinilmiş olup, bu eğitimlerden mezun olan kursiyerlere KOSGEB tarafından yeni girişimci desteği programına başvurabilme imkanı sağlanacak. Eğitim kapsamında bir sınıf açılacak olup, bu sınıfta 30 kişiye girişimcilik eğitimi verilecek. Bu kişilerin kendi iş yerlerini açmaları için KOSGEB Yeni Girişimci desteğinden yararlanmaları sağlanacaktır.” dedi.

UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım da “İmzaladığımız bu protokol sayesinde eğitime katılan arkadaşlarımızı iş hayatına kazandırarak, onların Uşak ve ülkemiz ekonomisine değer kazandırmalarını, istihdama katkı sağlamalarını hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.