1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Köy Çocukları Şehirdeki Akranlarının Oyunlarını Oynadı
Köy Çocukları Şehirdeki Akranlarının Oyunlarını Oynadı

Köy Çocukları Şehirdeki Akranlarının Oyunlarını Oynadı

Denizlili Valiliği, İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen 'Köyde Şenlik Var' etkinliği, Tavas ilçesine bağlı Derinkuyu ve Hora...

A+A-

Denizlili Valiliği, İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen 'Köyde Şenlik Var' etkinliği, Tavas ilçesine bağlı Derinkuyu ve Horasanlı köylerinde de yapıldı. Derinkuyu köyündeki etkinliğe Kozlar, Alpa, Kayaca, Dereağzı, Damlacık, Yukarı Boğaz Balkıca köyleri ve Horasanlı köyündeki etkinliğe ise Gümüşdere, Ovacık, Aydoğdu, Bahçe ve Yorga köyü öğrencileri ile Tavas İl Genel Meclisi üyeleri Seyyare Yelpaze ve Orhan Akyol, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ve öğrenci velileri katıldı.

Tavas İl Genel Meclisi üyesi Seyyare Yelpaze, çocukların mutluluğunu görmenin kendisini duygulandırdığını söyledi. Orhan Akyol da “ İl Genel Meclisi çok büyük etkinliğe imza attı. Bu çocukların mutluluğunu görmek yetiyor. Çocuklar yaşamlarında bir ilkle karşılaştılar. Yaşamları boyunca unutamayacakları bir gün geçiriyorlar.” dedi.

Müdür İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen de "Köyde Şenlik Var' etkinliği iyi düşünülmüş bir proje. Bu geliştirilerek her yıl yapılmalıdır.” diye konuştu.

Şenliklerde çocukların nineleri ellerine balonlar alarak torunlarının oyunlarını izledi. 'Köyde Şenlik Var' etkinliğiyle şehirdeki çocukların daha kolay ulaştığı sosyal, kültürel ve eğlence içerikli etkinliklere ulaşması amaçlanıyor.

Etkinlikte çocuk oyunu, Hacivat-Karagöz oyunu, yarışmalar, palyaço gösterileri, sinema ve animasyon gösterileri, şişme oyun parkları, akülü arabalar, langırt oyunu, dart oyunu, balon dağıtımı, pamuk şeker dağıtımı, yumurta yarışı, urgan yarışı gibi faaliyetler gerçekleştiriliyor.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.