1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Koza Tv, İstanbul Stüdyolarından Yayına Başladı
Koza Tv, İstanbul Stüdyolarından Yayına Başladı

Koza Tv, İstanbul Stüdyolarından Yayına Başladı

Koza Televizyonu, İstanbul stüdyolarından yayın yapmaya başladı.         Koza Televizyonu uzun süren hazırlıklarının ardından dün akşam ilk kez İstanbul’daki yeni stüdyoları ile izleyicilerinin karşısına çıktı.

A+A-

Koza Televizyonu, İstanbul stüdyolarından yayın yapmaya başladı.

        Koza Televizyonu uzun süren hazırlıklarının ardından dün akşam ilk kez İstanbul’daki yeni stüdyoları ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Koza TV, Adana ve İstanbul’daki stüdyoları ile daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

        Koza Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yılmaz, yaklaşık 1 yıldır İstanbul’a gelmenin planını yaptığını; ancak bu hayalinin dün akşam gerçekleştiğini belirtti. Yılmaz, “Adana stüdyolarımız yine aynı yerinde kalacak. Ancak, müzik ve eğlence programlarımızın bir kısmı İstanbul’dan devam edecek.” dedi.

        3 yıl evvel ‘Adana’nın sesini Torosların ötesine taşıyacağız’ sloganıyla Koza TV’yi kurduklarını hatırlatan Ercan Yılmaz, “Biz ticarete Adana’dan başladık ve ticaret yaparken Adana medyasında böyle bir eksiklik gördük. Adana’nın sesini dışarıya duyuramama gibi bir sıkıntı vardı Adana’da. Para kazanmak acıyla bu televizyonu kurmadık. Adana’da para kazandık, Adana’ya da bir şeyler kazandıralım istedik. Koza TV 3 yaşına girdi. Bundan sonra da Adana’nın sesini İstanbul’da duyuracağız.” diye konuştu.

        Koza TV Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sekin, Koza TV’nin mevcut frekansında yaklaşık bir ay daha yayın hayatına devam edeceğini, sonrasında ise sadece TÜRKSAT-3A uydusu, 12719 H 3000 Fec 5/6 frekansından yayını sürdüreceğini söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.