1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kozan, Aşıklarla Coştu
Kozan, Aşıklarla Coştu

Kozan, Aşıklarla Coştu

Kozan Belediyesi, Kozan'ın düşman işgalinden kurutuluşunun 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda halka açık aşıklar konseri düzenledi.

A+A-

Kozan Belediyesi, Kozan'ın düşman işgalinden kurutuluşunun 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nda halka açık aşıklar konseri düzenledi. Programda, mehter, Adana Büyükşehir Bando Takımı ve Hilmi Şahballı'nın konserleri de yer aldı.

        Kozan eski Kaymakamı ve AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özgan konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdi. AK Parti Sinop Milletvekili Ersoy, “Ülkemizin birliği, bütünlüğü ve kardeşliği için, bugüne kadar yaşadığımız acıları bir daha yaşamamak için, bu devletin adının ilelebet Türkiye Cumhuriyeti, milletinin ilelebet Türk milleti ve dilinin Türkçe kalması için mücadele edeceğimizi ve bunlardan hiçbir zaman taviz vermeyeceğimizi bilmenizi isterim. Ülkemizin geleceğini daha güzel günlere taşımak için hep birlikte yürüyeceğimizden emin olmanızı istirham ediyorum. Bu geceye emek verenlere teşekkür ediyorum. Bayramın bayram gibi birlik, beraberlik ve bütünlük içinde nasıl kutlandığını dosta düşmana gösterme olgunluğunu gösterdiğiniz için hepinizi kutluyorum.” dedi.

        AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, “Biz çabuk unutan bir milletiz. 93 yıl önce bu topraklar için canlarını feda eden şehitlerimizi unutmamamız lazım. Onları her bayramda rahmetle anıyoruz ve bundan sonra da anmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

        Havaiyi fişek gösterisi ile coşkuya dönüşen etkinlik, Ozan Dertli Polat'ın sunumuyla gerçekleşti. Programda, Hilmi Şahballı, Aşık Hacı Karakılçık, Arzu Bacı, Feymani, Eyyubi, Osman Akçay, Hakkı Tanrıkulu, Hidayet Özkan, İbrahim Karalı, Nizamettin Özcan, Aşık Postacı, Susmaz Ozan, Genç Fatih, Adnan Özcandan ve Meşgul Veli atıştı.

CİHAN

Kozan, aşıklarla coştu

Kozan, aşıklarla coştu

Kozan, aşıklarla coştu

Kozan, aşıklarla coştu

Kozan, aşıklarla coştu

Kozan, aşıklarla coştu

Kozan, aşıklarla coştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.