1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kozan'da 'Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza' Kampanyası
Kozanda Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza Kampanyası

Kozan'da 'Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza' Kampanyası

Memur-Sen, Konfederasyonu'nun 'Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası'nın Kozan ayağı bugün başlatıldı.

A+A-

Memur-Sen, Konfederasyonu'nun 'Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası'nın Kozan ayağı bugün başlatıldı. Kampanya 30 gün sürecek.

Memur-Sen, Konfederasyonu'nun 'Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyası' başlattığını kaydeden Sağlık Sen Kozan İlçe Başkanı Çağlar Çoban, "Memur-Sen’e bağlı tüm sendikalar gibi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikamız’da (Sağlık-Sen) bu kampanyaya destek veriyor.Sağlık-Sen Kozan İlçe Temsilciliği olarak bizde bu anlamlı kampanyayı çok önemsiyor ve sonuna kadar destekliyoruz. 03 Ocak 2013 de başlayan bu kampanya bir ay sürecek olup sendikamıza üye olsun olmasın, kamu personeli olsun veya olmasın bu milletin dertleriyle dertlenen herkesten kampanyamıza destek bekliyoruz." dedi.

Kozan'daki kamu kurumları ziyaret edeceklerini söyleyen Çoban, kamu görevlilerini ve vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet ettiklerini kaydetti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.