1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kozan'da Yaz Futbol Okulu’na Yoğun İlgi
Kozanda Yaz Futbol Okulu’na Yoğun İlgi

Kozan'da Yaz Futbol Okulu’na Yoğun İlgi

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın katkılarıyla açılan ve ücretsiz hizmet veren Kozan Belediyesi Yaz Futbol Okulu’na ilgi her yıl artmaya devam ediyor.

A+A-

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın katkılarıyla açılan ve ücretsiz hizmet veren Kozan Belediyesi Yaz Futbol Okulu’na ilgi her yıl artmaya devam ediyor.

Bu yıl üçüncüsü açılan yaz futbol okuluna toplam 430 çocuk başvuruda bulundu. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda yoğun talep gören yaz futbol okulu çalışmalarına antrenörler Veysel Kalkan, Yusuf Özbolat, Soner Tan, Murat Özdemir ve Gökhan Bayram'ın eşliğinde başladı.

Toplam 430 öğrencisi ile eğitim gören yaz futbol okulunun Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri saat 17.00 ile 20.00 arasında antrenmanların süreceği ve okulda 2000-2006 doğumlu (7-13) yaş arası çocukların eğitim aldığı öğrenildi.

Futbol okulundaki antrenmanları yerinde inceleyen Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, yaptığı açıklamada, “Kozan Belediyespor alt yapısını yetiştirmemiz lazım. Spor bizim için önemli. En önemlisi de bu tür etkinlikler. Çocuklarımız okullarını bitirerek yaz tatiline girdiler. Geçen yıllara oranla katılan öğrencilerimizin sayısı oldukça yükseldi. Futbol okulunda görev alan hocalarımıza ve katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenci velileri ise yaptıkları açıklamada memnuniyetlerini dile getirerek, “Belediye başkanımıza böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür ediyoruz.” dediler.

10 Haziran'da başlayan futbol yaz okulunun 10 Temmuz'da sona ereceği açıklandı. Yaz futbol okulunda haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri yetişkinlere yönelik Salı ve Perşembe günleri ise miniklere yönelik antrenmanların olacağı kaydedildi.
CİHAN

Kozan'da Yaz Futbol Okulu’na yoğun ilgi

Kozan'da Yaz Futbol Okulu’na yoğun ilgi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.