1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Krasic Fenerbahçe'den ayrılıyor!
Krasic Fenerbahçeden ayrılıyor!

Krasic Fenerbahçe'den ayrılıyor!

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Milos Krasic, devre arasında serbest kalabileceğini düşündüğünü söyledi.

A+A-

Fenerbahçe'de kadroya giremeyen Krasic, "Lisansım çıkarılmadı, sen bizim oyuncumuz değilsin dendi ama bu kadar parayı bırakıp gidemedim" dedi.

Sarı-Lacivertli ekibin Sırp oyuncusu Milos Krasic'ten itiraf. 2012 yılında Juventus'tan Fenerbahçe'ye geldiği zaman kariyeri adında doğru bir transfer hamlesi yaptığını düşündüğünü belirten Milos Krasic, zamanla bu konuda yanıldığını ve adeta şoke olduğunu ifade etti. 

PLANLARDA BEN YOKTUM 
Sırp oyuncu şunları söyledi: Evet, Fenerbahçe'nin gelecek planları arasında yoktum. Kulüp idarecileri benimle bir görüşme yaptı ve 'Biz artık daha gençlere güveniyoruz. Sen bizim oyuncumuz değilsin' dediler. Lisansım bile çıkarılmadı. Buna rağmen dürüst olmak gerekirse, bu kadar fazla parayı bırakıp kontratımı feshedip gitmeyi istemedim. Kulübün benimle bir gelecek düşünmediği aşikardı ancak kendim için olabilecek en iyi şartlar ile Fenerbahçe ile varolan ilişkimi sonlandırmak istedim. Ama transfer dönemi bitince burada tıkılıp kaldım.

"OCAK AYINDA SERBESTİM"
Fenerbahçe 2012 yılında 7 milyon euro karşılığında Juventus'tan kadrosuna kattığı Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma imzalamıştı. Sırp oyuncunun, sarı-lacivertli kulüp ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Milos Krasic devre arasında serbest kalabileceğini düşündüğünü söyledi.

30 YAŞ İLERİ BİR YAŞ DEĞİL!
Krasic, "30 yaş, artık futbol için kariyerin bittiği bir yaş değil. İyi hazırlanarak en az 2-3 yıl daha futbol oynayacağımı düşünüyorum. Gerçek şu ki; Birçok futbolcu ailesini geçindirmek için futbol oynamaya devam ediyor. Benim de ilgilenmek zorunda olduğum bir ailem var" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.