1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kto Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’a Tebrik Ziyaretleri
Kto Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’a Tebrik Ziyaretleri

Kto Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’a Tebrik Ziyaretleri

Yapılan seçimlerden sonra Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanlığı görevine getirilen Mahmut Hiçyılmaz’a tebrik ziyaretleri başladı.

A+A-

Yapılan seçimlerden sonra Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanlığı görevine getirilen Mahmut Hiçyılmaz’a tebrik ziyaretleri başladı. Meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri Hiçyılmaz'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın ilk ziyaretçileri Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, KOSGEB Müdürü Erdal Çınar, Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sema Karaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Kimse Yok Mu Derneği Başkanı Abdurrahman Haskahraman oldu.

Hiçyılmaz, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni dönemde de işbirliği içinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını, ortak hedeflerinin Kayseri’nin kalkınması olduğunu kaydetti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.