1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kulmaç: Hükümet Marjinal Grupları Bertaraf Etmeli
Kulmaç: Hükümet Marjinal Grupları Bertaraf Etmeli

Kulmaç: Hükümet Marjinal Grupları Bertaraf Etmeli

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Taksim Gezi olaylarına bakıldığında maksadın birkaç ağacın kesilmesini aştığını ve dış güçlerin içerden birilerini kullanarak 25 gündür eylemler yaptırdığının anlaşıldığını söyledi.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Aytekin Kulmaç, Taksim Gezi olaylarına bakıldığında maksadın birkaç ağacın kesilmesini aştığını ve dış güçlerin içerden birilerini kullanarak 25 gündür eylemler yaptırdığının anlaşıldığını söyledi. Kulmaç, Türkiye’de marjinal grupların Avrupa’nın ve ABD’nin desteğiyle ülkeyi karıştırmaya çalıştığını, ülkeyi idare edenlerin, birlik ve beraberliği bozan marjinal grupları bertaraf etmek zorunda olduğunun kaydetti.

BBP İl Başkanı Kulmaç parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Gezi eylemlerinden önce açılım diye bir sevdanın olduğunu, daha sonra Hatay Reyhanlı’da 51 kişinin şehit olduğu bir saldırı gerçekleştiğini hatırlatarak, bunları kapatma adına 'Taksim’de Topçu Kışlası yapacağız, Gezi Parkı'nı açacağız' diye sunni bir gündem oluşturulduğunu öne sürdü. Bu kadar demokratik bir ortamda yapılacakların millet ile paylaşılması gerektiğini söyleyen Kulmaç, “Aldığınız tepkiler karşısında yapacağınız şeyleri değiştiriyorsanız siz bir karar vermemişsiniz demektir.” dedi.

Aytekin Kulmaç, iktidar partisini de eleştirerek, kamuoyu araştırmalarında oy kaybettiği için telaş içinde olduğunu ve bazı illerde mitingler düzenlediğini öne sürerek, mitinglerde Muhsin Yazıcıoğlu ve partilerinin adının kullanılmamasını istedi. Yazıcıoğlu’nu kişisel çıkarları için kullananları sert bir dille eleştiren Kulmaç, “Muhsin Yazıcıoğlu’nu sevenlerin adresi BBP’dir.” şeklinde konuştu.
Bu ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunun altını çizen Kulmaç, oy için, bir dönem daha iktidar için kimsenin bu ülkenin birliğini bozmaya hakkının olmadığını söyledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.