1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kulüpler Birliği Yeni Sezon İçin Önemli Kararlar Alacak
Kulüpler Birliği Yeni Sezon İçin Önemli Kararlar Alacak

Kulüpler Birliği Yeni Sezon İçin Önemli Kararlar Alacak

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, Spor Toto Süper Lig’de bulunan takımların temsilcileriyle yapacakları toplantıda yeni sezona ilişkin alınacak önlemleri masaya yatıracaklarını söyledi.

A+A-

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Halil Ünal, Spor Toto Süper Lig’de bulunan takımların temsilcileriyle yapacakları toplantıda yeni sezona ilişkin alınacak önlemleri masaya yatıracaklarını söyledi.

Başkan Ünal toplantıda özellikle, yabancı kontenjanı, sahaya altı hakemle çıkılması, yayıncı kuruluşun yaşadığı sıkıntılar, maçların gündüz oynanması ve transfer tarihleri konusunda değerlendirmeler yapacaklarını kaydetti. Ayrıca Eskişehirspor’un önümüzdeki haftalarda yapılacak olan Genel Kurulu için de değerlendirmelerde bulunan Ünal, şu an yeniden adaylık konusunda karar veremediğini açıkladı. Ünal, “Bunun kararını henüz vermedim. Çok zor bir karar benim için veremiyorum.” ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, takımının Hanefi Demirkol Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yarın İstanbul’da yapılacak olan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı konusunda değerlendirmelerde bulunan Ünal, yeni sezon için alınacak önlemlerin bu toplantıda karara bağlanacağını söyledi. Ünal, şunları söyledi:

“Kulüpler Birliği’nde özellikle yabancı kontenjanı, transfer tarihleri yani resmi transfer tarihi hangi gün başlayıp hangi gün biteceği, yayıncı kuruluşun son günlerde yaşadı havuz problemi. Özellikle Digiturk bildiğimiz üzere TMSF tarafından bir sıkıntı yaşıyor. Havuzda bir takım dağılım noktaları, gündüz maçları oynanmasına Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’ın talebi gündemde. Yeni sezona sahaya altı hakemle çıkma gibi benzeri birçok konuyla ilgili İstanbul’da arkadaşlarımızla toplantı yapacağız. Görüşlerimizi paylaşacağız.”

Süper Lig’deki kulüp başkanları ve federasyon başkanıyla daha sonra Türk futbol kamuoyuna bir değerlendireme yapacaklarını belirten Başkan Ünal, “Bunun ötesinde vergideki artışlara, biliyorsunuz 15’ten 35’e çıkan bir stopaj vergisi, yeni çıkacak spor kanunu gibi birçok gündemimiz var. Onları kendi aramızda değerlendireceğiz.” dedi.

BAŞKAN ADAYLIĞIMI DAHA DÜŞÜNÜYORUM

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, 22 Haziran tarihinde yapılacak Genel Kurul’da başkanlığa yeniden aday olmaya henüz karar vermediğini söyledi. Önümüzdeki haftalarda yönetim kurulu ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yapacağını ifade eden Başkan Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yönetim kurulu arkadaşlarımla yapacağım toplantı çerçevesinde tekrar Eskişehirspor Kulübü Başkanlığı'na eğer adaysam yeni hazirun listesini alıp çıkar kamuoyuyla paylaşırım. Değilsem hepinize bir teşekkür toplantısı yaparım. Bunun kararını henüz vermedim. Çok zor bir karar benim için ve bu yüzden de hemen veremiyorum.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.