1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kurtulmuş karne dağıttı!
Kurtulmuş karne dağıttı!

Kurtulmuş karne dağıttı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, "Çok şükür Türkiye öğretim bakımından belli bir seviyeye gelmiştir. Üniversitelerimiz, liselerimiz ve ilköğretim kurumlarımız artık Türkiye'de belli bir seviyenin üzerindedir" dedi.

A+A-

Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu'ya gelen Kurtulmuş, Ünye Mehmet Refik Güven Fen Lisesi'nde karne dağıtım törenine katıldı. Bütün öğrencilere başarı dileyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öğretimi kitaptan öğrenirsiniz. Öğrenim hayatınızda size rehberlik gösterecek olan öğretmenleriniz var. Bilginin bizatihi kendisini onlardan öğreneceksiniz. Ama dünyada bu bilgiye ulaşabilenler var, ulaşamayanlar var. Bilgi çağındayız ama bugün maalesef çok temel bilgilere dahi ulaşamayan, hatta temel okuma yazma yetenekleri bile olmayan milyonlarca insanın olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Çok şükür Türkiye öğretim bakımından belli bir seviyeye gelmiştir. Üniversitelerimiz, liselerimiz ve ilköğretim kurumlarımız artık Türkiye'de belli bir seviyenin üzerindedir. Nitelik olarak çok ciddi bir gelişme olmuştur."

'Her türlü altyapıyı sağlamaya gayret ediyoruz'

Ancak bunun yetmeyeceğini vurgulayan Kurtulmuş, "Türkiye'nin daha ileriye gidebilmesi için öğretim alanımızdaki bütün eksikleri tamamlayacak her türlü hamleyi, her türlü çalışmaları yapıyoruz. Öğrenmenizi kolaylaştıracak başta FATİH Projesi olmak üzere size destek verecek, sizin bilim dünyasıyla, bilgi dünyasıyla daha içli dışlı olmanızı sağlayacak her türlü altyapıyı sağlamayı gayret ediyoruz. Ancak mesele sadece öğrenimden ibaret değildir. Bir de eğitim kısmı vardır. Eğitim kısmı kitapların dışında size bazı şeyler öğretmektir. Davranışlardır ve adabımuaşerettir" ifadesini kullandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.