1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Kuyumcu Esnafıyla Huzur Toplantısı
Kuyumcu Esnafıyla Huzur Toplantısı

Kuyumcu Esnafıyla Huzur Toplantısı

Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında artan hırsızlık olayları için ilçedeki tüm kuyumcu esnafıyla toplantı yaparak uyarılarda bulundu İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde İlçe Emniyet Müdürü Ali Uzun’un başkanlığında kuyumcu esnafına yönelik Sorumlulu.

A+A-

Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü yaz aylarında artan hırsızlık olayları için ilçedeki tüm kuyumcu esnafıyla toplantı yaparak uyarılarda bulundu İlçe Emniyet Müdürlüğü Lokalinde İlçe Emniyet Müdürü Ali Uzun’un başkanlığında kuyumcu esnafına yönelik Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı yapılmıdı.

Toplantıda, polis-halk ilişkilerini en üst seviyeye çıkarmak, hırsızlık, dolandırıcılık vb. asayiş konularında alınması gereken önleyici tedbirler, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için yapılması gerekenler, yaya ve araç trafiğinde uyulması gereken kurallar, emniyet kemeri kullanımının önemi ile ilçemizin daha huzurlu ve güvenli olması için kuyumcu esnafıyla bilgi alış verişinde bulunuldu. Görüşülen konular hakkında kuyumcu esnafı ile Polis arasında işbirliğinin arttırılması yönünde karar alındığ bildirildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.