1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KUYUMCU HIRSIZI YAKALANDI
KUYUMCU HIRSIZI YAKALANDI

KUYUMCU HIRSIZI YAKALANDI

Erzincan’da, son bir hafta içerisinde iki farklı kuyumcu dükkanı ve bir eve girerek hırsızlık yapan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen şüpheli şahıs yakalandı.

A+A-

Erzincan’da, son bir hafta içerisinde iki farklı kuyumcu dükkanı ve bir eve girerek hırsızlık yapan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen şüpheli şahıs yakalandı. Şahsın kaldığı evde yapılan aramada, her iki kuyumcu dükkanından çaldığı toplam 10 adet altın bilezik ele geçirildi.

Erzincan’da, ikisi kuyumcu olmak üzere toplam 3 hırsızlık olayı gerçekleştiren Y.İ. (25), Erzincan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Y.İ.’nin kaldığı ikamette yapılan aramada, iki kuyumcu dükkanından çaldığı toplam 10 adet altın bilezik ele geçirildi. Y.İ., 24 Mayıs 2013 günü Erzincan’da Vakıflar İş Hanı'nda bir kuyumcu dükkanına müşteri olarak girerek, vitrinde bulunan bilezikleri bayan tezgahtarın elinden yağmalayarak çalmıştı. Yaşanan hırsızlık olayı ve arbede güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti. Aynı şahıs, 29 Mayıs 2013 tarihinde Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu dükkanından aynı yöntemle hırsızlık olayı gerçekleştirmişti. Y.İ.'nin, son olarak Ulalar beldesinde bir evde hırsızlık yaptığı tespit edilmişti.

Adana nüfusuna kayıtlı olduğu belirlenen Y.İ.’nin bir akrabasının yanına geldiği ve bu sürede hırsızlık suçlarını işlediği ortaya çıktı. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen Y.İ.’nin hırsızlık ve uyuşturucu madde kullanmak ve satmak suçlarından toplam 23 kaydı bulunduğu ortaya çıktı. Şahsın, kısa adı Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi’nde (UYAP) 70 civarında sabıka kaydı tespit edildi. Hırsızlık Büro ekiplerinin takibi sonucu yakalanan Y.İ., sorgusunun ardından Erzincan Adliyesi'ne sevk edildi.




CİHAN

Kuyumcu hırsızı yakalandı

Kuyumcu hırsızı yakalandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.