1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. KUZU, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti
KUZU, Adana Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

KUZU, Adana Büyükşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

TBMM Anayasa Komisyon Başkanı ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’la görüştü.

A+A-

TBMM Anayasa Komisyon Başkanı ve AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’la görüştü.

AK Parti Adana Gençlik Kolları tarafından organize edilen ‘Yeni Anayasa Yapım Süreci’ adlı konferansta konuşmak üzere Adana’ya gelen Kuzu, Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

“Anayasa çalışmalarınızı yakından takip ediyorum.” diyen Başkan Vekili Aldırmaz, genç yaşlardan beri hem mimarlığa, hem de avukatlığa ilgi duyduğunu ifade etti. Aldırmaz, “Avukatların yazıhaneleri çocukluğumun geçtiği Tepebağ Mahallesi’nde bulunuyordu. Yaz aylarında avukatların yanında çalışırdık. Ben mimar oldum ama oğlum avukatlık mesleğini seçti.” dedi. Çukurova’nın ve Adana’nın tarihi, coğrafi konumu ve kültürel değerleriyle ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Vekili Aldırmaz, bölgesel işbirliğine önem verdiğini anlattı. Aldırmaz, “İstanbul, finans ve ticaret, Ankara, idari, Adana ise en kısa sürede enerji ve ticaret merkezi olacak.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür eden Burhan Kuzu, Kayseri kökenli olmasına rağmen Adanalı olduğunu ve Baklalı köyünde büyüdüğünü kaydetti. Aldırmaz daha sonra Kuzu’ya çeşitli hediyeler verdi. Kendisine verilen Toroslar’da dokunan el yapımı kilimi gören Kuzu, “Bu çok güzel. Tam bana göre. Ben de Yörük’üm.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.