1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Lara Koleji Sınıf Gecelerinde Veliler De Yarıştı
Lara Koleji Sınıf Gecelerinde Veliler De Yarıştı

Lara Koleji Sınıf Gecelerinde Veliler De Yarıştı

Özel Nevşehir Lara Koleji'nde Çocuk Akademisi'nden 4. sınıfa kadar düzenlenen 16 değişik sınıf gecesi, programı yoğun ilgi gördü.

A+A-

Özel Nevşehir Lara Koleji'nde Çocuk Akademisi'nden 4. sınıfa kadar düzenlenen 16 değişik sınıf gecesi, programı yoğun ilgi gördü. Öğrencilerin şarkı, şiir, tiyatro gösterileriyle ve jimnastik hareketleriyle rol aldığı gecelerde, veliler de patates soyma, düğme dikme gibi sürpriz yarışmalara katılarak çocuklarının bu mutlu anlarında rol aldı.

Giyilen kostümlerin güzelliği, oynanan halk oyunlarındaki ahenk ve ezberlenen şiirlerin güzel okunuşu açısından başarılı geçen geceler, veliler tarafından bol bol alkışlandı. Birinci sınıfların ilk defterleri sergisi gezilirken anne ve babalar duygu dolu anlar yaşadı. Annelere yazılan sevgi dolu yazı ve şiirleri okuyan Çocuk Akademisi öğrencilerinin yaptığı sürpriz çok beğenildi. El emeği göz nuru çalışmalarını sergileyen öğrenciler eserlerinin beğenilmesi karşısında büyük mutluluk yaşadı.
Sahnelerde gösterdikleri performans adına bol bol alkış alan öğrenciler sınıf arkadaşlarıyla ortaklaşa bir etkinlik yapma ve toplum karşısında rahat davranabilme becerisini kazandı.
CİHAN

Lara Koleji sınıf gecelerinde veliler de yarıştı

Lara Koleji sınıf gecelerinde veliler de yarıştı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.