1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Lara Koleji’nce Babalar Voleybol Turnuvası Düzenlendi
Lara Koleji’nce Babalar Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Lara Koleji’nce Babalar Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Özel Nevşehir Lara Koleji tarafından Nevşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda “Babalar Arası Voleybol Turnu...

A+A-

Özel Nevşehir Lara Koleji tarafından Nevşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda “Babalar Arası Voleybol Turnuvası” düzenledi.

Eleme usulü yapılan turnuva sonucunda 1A–1B karması mutlu sona ulaştı. Dört hafta süren ve 6 sınıf takımının katıldığı turnuvada şampiyonluğu 1A–1B karması, ikinciliği 5A-5B karması, üçüncülüğü ise 7/C sınıfı kazandı. Dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları verildi.

Turnuva boyunca velilerden çok öğrencilerin heyecanları görülmeye değerdi. Babaları sayı yaptıkça öğrenciler, apayrı bir mutluluk yaşadı. Babalar, akşam saatlerinde iş dönüşü çocuklarını kıramayıp yorgunluklarına rağmen voleybol maçına çıktı.

Turnuva sonucunda konuşan veliler, yapılan faaliyetten dolayı memnuniyetlerini bildirerek bu tür turnuvaların veli – öğrenci – öğretmen diyalogunun daha da pekiştireceğini belirtti. Özel Nevşehir Lara Koleji Okul Müdürü İbrahim Gümüştüfek ise yaptığı açıklamada, turnuvanın amacına ulaştığı belirterek, şöyle konuştu:

''Bu turnuvanın başlangıcında bizler dostluk ve hoşgörünün galip gelmesini istiyorduk ve öyle de oldu. Sporun eğlendirme ve kaynaştırma işlevi etrafında birleşen veliler, kimi zaman sergilenen sert rekabete rağmen dostluğu elden bırakmayarak sporun temiz olan yüzünü ve güzelliğini bir kez daha gösterdi.

Centilmenliklerinden ve sergiledikleri güzel oyundan dolayı velilerimizi kutluyorum. Bu turnuvada amacımız, veli-okul diyalogunun güçlendirilmesi ve veliler arası kaynaşmayı sağlamaktı. Ben bu muhteşem organizasyonda tüm veli, öğrencilerimiz ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.