1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Lise Öğrencilerine Çevre Semineri
Lise Öğrencilerine Çevre Semineri

Lise Öğrencilerine Çevre Semineri

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Tophane Endüstri Meslek Lisesi arasında yapılan işbirliğiyle öğrencilere yönelik 'Çevre' konulu eğitim semineri düzenlendi.

A+A-

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Tophane Endüstri Meslek Lisesi arasında yapılan işbirliğiyle öğrencilere yönelik 'Çevre' konulu eğitim semineri düzenlendi. Öğrencilere, atık piller, bitkisel atık yağlar, elektronik atıklar, plastik poşet tüketimi ve ambalaj atıklarının geri dönüşümü konularında bilgi verildi.

Tophane Endüstri Meslek Lisesi Kalite ve İyileştirme ekibi ve Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanan ve bir yıl sürecek projenin ilk eğitiminin ardından yıl içerisinde teknik gezi, seminerler ve bin kişinin katılacağı bir de doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek. Tophane Endüstri Meslek Lisesi Kalite ve İyileştirme ekibi öğrencileri Furkan Sirkeci, Onay Perişan, Halil Kahraman, Burak Murat ve Onur Balcı, Çevre Kulübü öğretmeni Ergün Türk’le Osmangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu’nu ziyaret etti. Gençler, Osmangazi Belediyesi’nin kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı İsmail Selimoğlu da belediye olarak gelecek nesillere ve geleceğin Bursasına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti. Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan '1 Milyon Fidan Kampanyası'nı başlattıklarının altını çizen Selimoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yönetiminde bu dönem birçok mahalleye park kazandırıldığını ifade etti.
CİHAN

Lise öğrencilerine çevre semineri

Lise öğrencilerine çevre semineri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.