1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Londra'da terör saldırısı
Londrada terör saldırısı

Londra'da terör saldırısı

İngiltere'nin başkenti Londra'da meydana gelen terör saldırısında dört kişi hayatını kaybetti yirmiden fazla kişi de yaralandı..

A+A-

İngiltere'nin başkenti Londra parlamento ve civarında yaşanan saldırılarla sarsıldı. İngiltere'de Parlamento önünde en az 10 kişiyi silahlı saldırı sonucunda yaraladığı iddia edilen iki kişi polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

İngiliz polisi, başkent Londra'daki terör saldırısında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, biri polis 20 kişinin yaralandığını bildirerek, "Saldırının bir kişi tarafından gerçekleştirildiğini düşünüyoruz. Saldırgan etkisiz hale getirildi." açıklamasını yaptı.

İngiliz polisinden yapılan açıklamada eldeki ilk bilgilere göre, saldırının bir terör saldırısı olarak görüldüğü belirtildi.

Meydana gelen saldırı sonrasında parlamentodaki oturum ertelendi. Meclis'e giden tüm metro ve otoyollar trafiğe kapatıldı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da parlamento yakınlarındaki silahlı saldırının ardından Sir Thomas Hastanesinden yapılan açıklamada bir kadının hayatını kaybettiği bildirildi.

Hastaneden yapılan açıklamada İngiliz parlamentosu yakınlarındaki silahlı saldırı sonucunda bir kadının hayatını kaybettiği, bazı yaralıların durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.