1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Lösam Üyeleri Projelerini Emniyet Müdürüne Tanıttı
Lösam Üyeleri Projelerini Emniyet Müdürüne Tanıttı

Lösam Üyeleri Projelerini Emniyet Müdürüne Tanıttı

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu üyeleri, proje tanıtımı için İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) Yönetim Kurulu üyeleri, proje tanıtımı için İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’yi makamında ziyaret etti.

Samsun'da yoğunluk kazanan 'Aileleri Evde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi'nin tanıtılması kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, geçtiğimiz hafta İl Müftüsünü bilgilendirdiklerini bu kez de İl Emniyet Müdürünü bilgilendirmek için geldiklerini kaydetti. Projeyi toplumun her kesimine anlatma amaçlı yapılan ziyaretlerin faydasını görmeye başladıklarını belirten Öztürk, bu kapsamda kendilerini kabul eden İsmail Türkmenli’ye teşekkür etti.

Lösemi rahatsızlığının bir gün herkesin başına gelebileceği uyarısında bulunan Öztürk, “Samsun insanını proje kapsamında bilgilendirme sorumluluğunu hissediyoruz. Yarın kimin başına ne geleceğinin garantisini bilemiyor ve bunu kabulleniyorsak, herkesin yaptığımız çalışmaya destek vermesiyle ilimizde konaklayan hasta çocuklar ve ailelerinin yalnız kalmamasının yolunun açılacağını düşünüyoruz. Birbirlerini tanımayan ailelerin böyle bir fotoğrafta buluşması aynı zamanda toplumsal birlikteliğin önünü de açmaktadır. Bugün geldiğimiz noktada Samsun insanına projeye karşı duyarlılığından dolayı minnet borçlu olduğumuzu söylemek istiyoruz.” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ise “Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği, çocuklara hizmette önemli bir görevi üstlenmesi, toplumdaki hasta ziyaretlerinin önemini vurgulaması, aynı zamanda ilimizde misafir olan çocuklar ve ailelerinin yalnızlığını gidermeyi çalışmaları bizleri çok mutlu etmiştir. Hasta ziyaretlerinin toplumumuzun hasretle aradığı, insanımızın yapısında yer edinmiş insani davranışlarıdır. Dernek üyelerinin tekliflerine kapımız sonsuza kadar açıktır. Gündüz gece her saatte organize edilecek ziyarette bizler de varız. Ülkemizin çeşitli yerlerinden gelen hastalarla Samsun insanını buluşturan projede, camiamız olarak elimizden gelen desteği göstereceğimizi ifade ediyor, hasta ailelerini evlerinde bizlerle buluşturma tekliflerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kenan Öztürk, 'Aileleri Evde Ziyaret ve Kardeşlik Projesi' tanıtım dokümanlarını ve kendisinin kaleme aldığı 'Emrahların Dünyası' adlı kitabı İsmail Türkmenli’ye takdim etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.