1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. MADONNA GAFI..
MADONNA GAFI..

MADONNA GAFI..

Madonna'nın 'Yapay mı?' diye sorduğu Suada!

A+A-

MADONNA SUADA'DA İDİ!..

Salı gecesi İstanbul'a gelen Madonna, uçaktan iner inmez Çırağan Oteli'ndeki odasına yerleşti! Uzun yolculuk sonrası herkes geceyi odasında dinlenerek geçireceğini tahmin ediyordu ama Madonna acıktığını söyledi ve hemen daha önceden hazırlanan yemek programına geçildi. Madonna, sevgilisi ve ekibi tekneyle Suada'ya götürüldü. Genç sevgilisi Brahim Zaibat ile baş başa yemek yiyen ikilinin yorgun ve salaş halleri dikkatlerden kaçmadı..

Yemekte Yabani Ege otları salatası, çiroz, dülger balığı ve levrek balığı yiyen Madonna'nın ekmek yemediğini ve yemek sonrası da papatya çayı istediği belirtildi. Kendisine özel tahsis edilen tekne ile Suada'dan çıkarken görüntülenen Madonna'nın yorgun hali gözlenden kaçmadı. Sevgilisi elini hiç bırakmadığı Madonna'ya teknede oturur oturmaz sarılması gözlerden kaçmadı.

Bu ada yapay mı?

Madonna'nın yemek sırasında çok beğendiğini söylediği Suada'nın gerçek bir ada olup olmadığını sorduğu "Bu ada yapay mı?" diye sorduğu öğrenildi. Güvenliğin kuş uçurmadığı Suada'da görüntü almasına aldırış etmeyen Madonna teknenin içinden gazetecilere el salladı. Oysa bugün bir gazetede Madonna'nın koskoca Boğaz'ı göstererek "Burası yapay göl mü?" diye sorduğu iddiası yer aldı.

Deniz ile gölü ayıracak bir yaşam tecrübesine sahip olduğu su götürmez olan Madonna'nın geçen aylarda ülkemize gelen "Ben İstanbul'u kasaba zannediyordum" diyen Megan Fox ile karıştırıldığını düşünüyoruz.

yapay-mi-diye-sordugu-suada--2331161.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.