1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Maganda Kurşunu Tıp Öğrencisini Yaraladı
Maganda Kurşunu Tıp Öğrencisini Yaraladı

Maganda Kurşunu Tıp Öğrencisini Yaraladı

Kırıkkale’de maganda kurşunu halı sahada top oynayan tıp öğrencisini ayağından yaraladı.

A+A-

Kırıkkale’de maganda kurşunu halı sahada top oynayan tıp öğrencisini ayağından yaraladı. Yaralanan tıp öğrencisinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Merminin yakınlarda bulunan 2 düğünden birinden gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde dün akşam arkadaşlarıyla top oynamaya giden Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisi Serdar Gök (24), ayağının sol tarafında acı hissetti. Arkadaşlarının yardımıyla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılan Gök'ün çekilen röntgeninde ayağında mermi çekirdeğine rastlandı. Acil serviste çıkartılan mermi polis ekiplerine teslim edildi. Gök, ortopedi servisine alındı.

Halı saha top oynarken ayağında bir acı hissettiğini açıklayan Gök, hastaneye kaldırıldığını ve mermi saplandığının tespit edildiğini söyledi. Eğer mermi 10 santimetre ileriden gitseydi kafasına saplanacağını açıklayan Gök, “Mermi ilk önce çatıyı deldi. Ardından ayakkabımı deldikten sonra başparmağın yakınından isabet etti. Büyük bir acı yaşadım. Bunu yapanlardan davacıyım. Silah sıkanlar bu işten ne anlıyorlar? Kurşunu yiyen ancak bu acıyı çeker.” dedi. Olayı soruşturmaya başlayan polisin halı sahada başka mermiler daha bulduğu öğrenildi. CİHAN

Maganda kurşunu tıp öğrencisini yaraladı

Maganda kurşunu tıp öğrencisini yaraladı

Maganda kurşunu tıp öğrencisini yaraladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.