1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Magazinde Son Bomba!
Magazinde Son Bomba!

Magazinde Son Bomba!

www.dedikoduvar.com bombayı patlattı! Hangi şarkıcı kendi sesiyle şarkılarını okumuyor?.

A+A-
Son ayların magazin dedikodusunu patlatıyoruz. Seksi şarkıcı Ebru Polat'ın şarkıları kendi sesinden değilmiş. Bir vokaliste okutuyormuş ve programlarda playback yapıyormuş.

Dedikoduvar.com'a gelen magazin dedikodusuna göre; İzmirli seksi şarkıcı albümde kendi sesiyle okumamış. Bunun doğru olduğuna inanmak istemiyoruz. Peki o şarkıları kim okuyor?

İşte gelen dedikodunun detayları:

Ebru'nun asıl adı Filiz… İzmirli hukuk mezunu.

Hukukçu Ebru, Okan Bayülgen'in programına çıktığında öyle bir rezalete imza attı ki mezun olduğu okul falan… Okan buna sordu “nereden mezunsun?” Cevap “İngiltere'de Royal Akademi'ye gittim” (Royal Akademi ünlü bir müzik okulu)… Okan tabii tiye almaya devam ederek “ne kadar okudunuz” diye sordu. O da “Fazla kalmadım” deyince ortalık yıkıldı..

Hatun gidip gelmiş yani oraya… Müzik eğitimi alan biri sesi iyi olan biri neden bir vokaliste okutsun şarkılarını ve ardından da albüm yaptım, diye piyasaya çıksın. Onu şarkılarını kim mi okuyor? Gülden adlı bir vokalist...

Bu kızın ciğerini biliyorum ben. Süklüm püklüm meşhur olmaya çalışan bir kızdı. Ses yok… Bir ara futbolcularla takılıyordu ünlü olmak için. FB'li Selçuk'la güya beraber oldu… Kız ünlü olmak için beraberdi onunla. Fotoğrafları çekildi, yakalandı… Ama zaten o planlıyordu her şeyi.

30 bin Euro'ya klip çektirdi. Nerden buldu bu parayı? Cevabını vereyim… Sevgilisinden. Adam çok güçlü, zengin bir armatör...Daha önce de ünlü birileriyle beraberdi. Şimdi Ebru'nun arkasında… Yok 5 Cavalli elbiseyle klip çekilmiş yok bilmem ne? Bu paralar hangi kasetten hangi yapımcıdan çıkar? Magazin dünyası bu soruları sorar mı ki?

Kızın sesi yok demiştim… Kanal 1'de Kenan Erçetingöz'ün canlı yayınlanan programına katıldı. Ebru, orada canlı performans için mikrofonu eline aldı. Ancak okuyamadı rezil oldu. Keşke vokalist Gülden de orda olsaydı da ikisi şarkıyı ayrı ayrı okusalardı. O zaman gerçek ortaya çok iyi çıkacaktı. (www.dedikoduvar.com)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.