1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Malatya 2. Osiad'da Yeni Başkan Burhan Lüleci Oldu
Malatya 2. Osiadda Yeni Başkan Burhan Lüleci Oldu

Malatya 2. Osiad'da Yeni Başkan Burhan Lüleci Oldu

Malatya 2. Organize Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (2. OSİAD) olağan genel kurulunda başkanlığa Burhan Lüleci getirildi.

A+A-

Malatya 2. Organize Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (2. OSİAD) olağan genel kurulunda başkanlığa Burhan Lüleci getirildi.

Özekin PVC Doğrama Sanayi Limited Şirketi’nde gerçekleştirilen dernek genel kurulunda, iş adamları İbrahim Güngör, Ahmer Gür ve Mustafa Işık tarafından divan kurulu oluşturuldu. Genel kurulda, bir süredir başkanlık görevini yürüten Kerem Günay, görevi Burhan Lüleci’ye devretti.

Burhan Lüleci, burada yaptığı konuşmada, derneğin kendilerine yüklediği görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini belirtti. Bölgedeki yatırımcıların dertlerine çözüm bulabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Lüleci, birlik ve beraberlik olursa aşılmayacak engel kalmayacağını ifade etti.
Tek listeyle gidilen genel kurulda dernek yönetim kurulu şu şekilde oluştu: “Burhan Lüleci-Başkan, Basri İlhan-Başkan Yardımcısı, İsmail Aslan-Başkan Yardımcısı, Mahmut Boyraz-Muhasip, Basri Kahveci, Nurettin Kulcu, Mehmet Arıkan yönetim kurulu üyeleri."
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.