1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Manavgat'ta Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı
Manavgatta Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Manavgat'ta Trafik Kazası: 3 Ölü, 3 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sanayi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

A+A-

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sanayi Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

D-400 Karayolu Manavgat girişi doğu döngelinde Alanya istikametinden Antalya'ya gitmekte olan Kutluhan Aksoy yönetimindeki 07 EMB 78 plakalı otomobil ile Manavgat'tan Alanya istikametine yönelen Muharrem Ilgın yönetimindeki 07 LGD 86 plakalı midibüs çarpıştı. Saat 12.00 sularında meydana gelen kazada otomobil içinde bulunan Şenol Aksoy (47), Esmahan Aksoy ve Adem Uryan(13) olay yarinde hayatını kaybetti. Kazada otomobil şoförü Kuthan Aksoy ve araç içinde bulunan Sibel Aksoy ağır yaralandı. Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kutluhan Aksoy'a gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesine alındığı belirtildi. Kazada başından darbe alan Sibel Aksoy ise Alanya'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Midibüs şoförü Muharrem Ilgın'ın ise kazadan yara almadan kurtulduğu ifade edildi. Muharrem Ilgın kaza sonrası Manavgat Cumhuriyet Karakolu'na götürülerek gözaltına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Şenol Aksoy, Esmahan Aksoy ve Adem Uryan'ın cesetleri Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.