1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Manavgat'ta Transparan Giysili Öğrenci Defilesine Soruşturma Açıldı
Manavgatta Transparan Giysili Öğrenci Defilesine Soruşturma Açıldı

Manavgat'ta Transparan Giysili Öğrenci Defilesine Soruşturma Açıldı

Antalya Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü, Manavgat Teknik ve Meslek Lisesi'nin 4. Geleneksel Moda-Tasarım Yarışması'nda bazı öğrencilerin transparan elbise ile mankenlik yapmasına soruşturma başlattı.

A+A-

Antalya Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü, Manavgat Teknik ve Meslek Lisesi'nin 4. Geleneksel Moda-Tasarım Yarışması'nda bazı öğrencilerin transparan elbise ile mankenlik yapmasına soruşturma başlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Manavgat Teknik ve Meslek Lisesi'nin 4. Geleneksel Moda-Tasarım Yarışması'nda bazı öğrencilerin transparan giysilerle mankenlik yaptığı fotoğrafların bir haber sitesinde yayınlanmasının ardından, defile ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Manavgat Milli Eğitim Müdürü İsmail Kılıç, 4 gün önce Manavgat Teknik ve Meslek Lisesi'nin 4. Geleneksel Moda-Tasarım Yarışması'nda bazı öğrencilerin, üzerlerine uygun olmayan giysilerle ilgili yaptıklıkları mankenlik gösterisi ile ilgili soruşturma başlattıklarını söyledi. Haber sitesindeki fotoğrafları görünce üzüldüğünü belirten Kılıç, "Okulun yaptığı defile bilgimiz haricinde yapılmıştır. Okul yönetimi, yapılan defile ve moda tasarımı yarışmasıyla ilgili bilgi vermedi. Defile ile ilgili soruşturma başlattık. Pazartesi gününden itibaren soruşturmayı geniş çaplı sürdüreceğiz." diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.