1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mancini 7 oyuncunun biletini kesti
Mancini 7 oyuncunun biletini kesti

Mancini 7 oyuncunun biletini kesti

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Roberto Mancini arasında önceki gün yapılan toplantının da detayları da ortaya çıkmaya başladı.

A+A-

Daha önce 2 kez daha takımın geleceği için masaya oturan Aysal ve Mancini, bu toplantıda yabancı oyuncuların ağırlıkta olduğu bir görüşme gerçekleştirdi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek, kiradan geri dönecek ve alınacak isimleri görüşen ikili kartlarını da masaya koydu.

Mancini'nin gelecek sezonki planlarında ilk soru işareti Ontivero... Ontivero bir sezon kiralık olarak deneyim kazanması için başka bir Süper Lig ekibine gönderilecek.

Yabancı kontenjanının darlığı nedeniyle sakatlıktan dönecek olan Bruma’nın sezon öncesi kampındaki durumu İtalyan hocanın kararında etkili olacak. Portekizli oyuncunun kötü durumda olması halinde kiralanması formülü devreye girecek.

İtalyan hoca, sözleşmesi bitecek olan Drogba’nın gönderilmesini istedi. 1 yıl kontratı olan Emmanuel Eboue de yolların ayrılacağı diğer isim. İtalyan teknik adamın toplantıda üzerinde durduğu iki isimden biri Dany. Diğeri ise Chedjou. Dünya Kupası’nda Kamerun forması giyecek olan iki oyuncuya da iyi bir teklif gelmesi halinde yollar ayrılacak, aksi halde Chedjou kalırken Dany kiralanacak. Amrabat için Malaga ile söz kesilirken Faslı hücumcu 1 sezon daha Endülüs ekibinde kalacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.