1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Manisaspor, Teknik Direktör Erginer'le Sözleşme İmzaladı
Manisaspor, Teknik Direktör Erginerle Sözleşme İmzaladı

Manisaspor, Teknik Direktör Erginer'le Sözleşme İmzaladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Teknik Direktör Reha Erginer'le yola devam etme kararı aldı.

A+A-

PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Teknik Direktör Reha Erginer'le yola devam etme kararı aldı. Erginer, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan Erginer, Manisaspor’da çok sağlıklı bir çalışma ortamı olduğunu söyledi. Müthiş bir takım birlikteliği oluştuğunu, bu ortamın teknik yönetim olarak işlerini kolaylaştırdığını ifade etti. Takımın bir sezonda çok yol aldığına değinen Teknik Direktör Erginer, “Bu sezon Süper Lig’e çıkamadık, finalde kapıdan döndük ama başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki sezonu biraz daha rahat görüyoruz, daha farklı işler yapacağımıza inanıyorum. Şehrin beklentilerini de biliyoruz ve karşılamaya çalışıyoruz. Manisaspor, hakettiği yere gelmek istiyor; bu kısa vadede sonuçlansa bizim için mükemmel olurdu ama uzun süreli bir yapılanma işi. Bu mantıkla, bu işleyişle devam ettiğinde Manisaspor çok daha sağlam bir şekilde çıkıp Süper Lig’de kalacaktır. Geçen sene yaptıklarımızın üzerine daha fazla koyarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Yeni bir sayfa açıyoruz, bu sayfaya Manisa adına güzel şeyler yazmak istiyoruz.” dedi.

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör de 2012-2013 sezonunun başarılı geçtiğini, bunda Reha Erginer ve teknik yönetimin payının yüksek olduğunu söyledi. Erginer’in bu zamana kadar hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını ve bundan sonra da kaçınmayacağına inandığını dile getiren Hasgör, “En az bizim kadar Manisalı. Teknik direktörlükten öte bir yönetim kurul üyesi gibi. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Şahsi dostluklarımız da var. Bu kulübü dipte bir yerden aldık, çok daha aydınlık günlere doğru emin adımlarla yürüyoruz. Önümüzdeki sezon da iyi olacak her anlamıyla. Çok daha heyecanlı ve keyifli bir sezon bizi bekliyor. Kulübün geleceğiyle ilgili planlamaların doğru yapıldığına inanıyoruz. Hamasi söylemlerle bu kulübü yönetmedik, bundan sonra da yönetmeyeceğiz. İnşallah bir sene sonra yine buralarda, başka türlü konuşuruz.” dedi. CİHAN

Manisaspor, Teknik Direktör Erginer'le sözleşme imzaladı

Manisaspor, Teknik Direktör Erginer'le sözleşme imzaladı

Manisaspor, Teknik Direktör Erginer'le sözleşme imzaladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.