1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Mardin Anafen Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu
Mardin Anafen Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Mardin Anafen Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Anafen Dershaneleri Mardin Şubesi, 16 takımın katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenledi.

A+A-

Anafen Dershaneleri Mardin Şubesi, 16 takımın katılımıyla halı saha futbol turnuvası düzenledi. Bu yıl 3.'sü düzenlenen 'Anafen Cup Bahar Futbol Turnuvası' büyük bir çekişmeye sahne oldu. Turnuvanın final maçında Real Mardin, Mardin Aslanları'nı 4-2 yenerek birinci oldu.

Mardin Emniyet Halı Sahası'da oynanan Bahar Futbol Turnuvası müsabakaları finali sonrası birincilik kupasını İl Emniyet Müdürü Derviş Kara verdi. Turnuvada birinci olan takıma ayrıca kupası, 1.'lik madalyası ve takım forması verildi. Turnuvaya 16 takım, 5 öğretmen, 160 öğrenci ve 12 okul katıldı.

Mardin Anafen Dersanesi Müdürü Fatih Aydurmuş, turnuvayı düzenlemelerindeki amaçlarının, öğrencilerin kaynaşması, sosyal gelişimlerine katkı sağlanması ve dönemin ders yorgunluğunun atlatılması olduğunu söyledi. Aydurmuş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Haziran ayı içerisinde düzenlenecek 'Anafen Yaz Okulu' ile öğrencilerimize güzel bir tatil programı hazırladık. Turnuva önümüzdeki yıllarda aynı amaç doğrultusunda devam edecek.Tüm takımları Fair-Play çerçevesinde mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.”
CİHAN

Mardin Anafen futbol turnuvası şampiyonu belli oldu

Mardin Anafen futbol turnuvası şampiyonu belli oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.